Κίνα Ρίψη επένδυσης κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Kate Liang

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 189 2725 9562

WhatsApp : +8618927259562

Free call
Guangdong ABLinox Sanitaryware Co., Ltd.

Για να είναι εμπειρογνώμονας συνήθειας υψηλών σημείων στον τομέα ανοξείδωτου

Guangdong ABLinox Sanitaryware Co., Ltd.
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας
Μάρκες: ABLinox Αριθμός Υπαλλήλων: 200~300
Ετήσιες πωλήσεις: 14,710,000-15,000,000 Ιδρύθηκε Έτος: 2014
Εξαγωγή pc: 70% - 80%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

 

 

Guangdong ABLinox Sanitaryware η Co., ΕΠΕ καθιερώθηκε στο έτος 2014. Στο παρελθόν γνωστό ως εργοστάσιο υλικού Foshan Yuejia στο έτος 2008 σε 2013.Now είναι επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ενσωματώνει το σχέδιο, την έρευνα και την ανάπτυξη, την παραγωγή και την υπηρεσία εξαγωγής.

 

Το ABLinox είναι σε όλα τα είδη πολύτιμων πετώντας προϊόντων ανοξείδωτου. Είναι μια από τις λίγες εσωτερικές επιχειρήσεις στον τομέα ανοξείδωτου που μπορεί να επεξεργαστεί τη χαμένη ρίψη επένδυσης κεριών, την κατεργασία και την επεξεργασία επιφάνειας όλες από μόνο του. Παρέχουμε ότι οι μιας στάσης λύσεις για σας έχουν την απαίτηση μερών ρίψης επένδυσης ανοξείδωτου.

 

Το ABLinox έχει συνεργαστεί με μερικές ΤΟΠ 500 επιχειρήσεις. Οι πελάτες μας είναι από αρχειοθετημένη του υλικού κατασκευής, της στρόφιγγας, του ντους, του θαλάσσιου υλικού, της μηχανής τροφίμων, του ρευστού εξοπλισμού, Pume, της αξίας, του αυτοκινήτου, του φίλτρου αέρα, του υγρού φίλτρου, των αεροσκαφών, της ράγας υψηλής ταχύτητας, κ.λπ. Τα προϊόντα μας εξάγονται κυρίως στην αγορά της Ευρώπης και της Αμερικής.

 

 

Αποστολή: Για να γίνει κινεζική επιχείρηση που γίνεται σεβόμενη στον κόσμο

 

Vison: Για να γίνει εμπειρογνώμονας συνήθειας υψηλών σημείων στον τομέα ανοξείδωτου

 

Αξία: Δημιουργήστε την αξία πελατών, πραγματοποιήστε την αξία υπαλλήλων

 

Το ABLinox χτίζει τη win-win σχέση με τους πελάτες, τους εργαζομένους και το περιβάλλον μας. Η ομάδα μας που αφιερώνεται στον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο και τη στοχαστική εξυπηρέτηση πελατών, το πεπειραμένο προσωπικό μας είναι πάντα διαθέσιμη για να συζητήσει τις απαιτήσεις σας και να εξασφαλίσει πλήρη ικανοποίηση πελατών. Κοιτάξτε προς τα εμπρός για να συνεργαστείτε με σας σύντομα.

 

 

Κίνα Guangdong ABLinox Sanitaryware Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Ιστορία

Κίνα Guangdong ABLinox Sanitaryware Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Υπηρεσία

Guangdong ABLinox Sanitaryware η Co., ΕΠΕ έχει συνεργαστεί με μερικές ΤΟΠ 500 επιχειρήσεις. Οι πελάτες μας είναι από αρχειοθετημένη του υλικού κατασκευής, της στρόφιγγας, του ντους, του θαλάσσιου υλικού, της μηχανής τροφίμων, του ρευστού εξοπλισμού, της αντλίας, της αξίας, του αυτοκινήτου, του φίλτρου αέρα, του υγρού φίλτρου, των αεροσκαφών, της ράγας υψηλής ταχύτητας, κ.λπ. Τα προϊόντα μας εξάγονται κυρίως στην αγορά της Ευρώπης και της Αμερικής.

 

Το ABLinox έχει 50000SQM της σύγχρονης βάσης παραγωγής. Με ένα κέντρο Ε&Α 30 ατόμων, QC 15 ατόμων ομάδα και 280 προσωπικό συνολικά. Με τις γραμμές παραγωγής ρίψης και κατεργασίας, έχει την ισχυρή δυνατότητα στις υπηρεσίες Ο Ε Μ και Ο Δ Μ.

 

Η ικανότητα γραμμών παραγωγής ABLinox για τη ρίψη επένδυσης είναι 200 τόνοι το μήνα. Η ανοχή ρίψης μας κυμαίνεται από CT4-CT6 καθώς επίσης και ανταποκρίνεται στα γερμανικά πρότυπα VDG P690 ή του DIN ISO2768.MORE THAN 120 μονάδες που επεξεργάζονται τις μηχανές που έχουμε, συμπεριλαμβανομένων 36 CNC τόρνων, 2 CNC επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρα και 40 γυαλίζοντας μηχανές.

 

Το ABLinox έχει λάβει το Ι S Ο 9 0 0 1:2015, Ι S Ο 1 4 0 0 1, Ο Χ S Α πιστοποιητικά 1 certificates.13 χρήσης του S 1 8 0 0 διπλώματος ευρεσιτεχνίας προτύπων.

 

 

Κίνα Guangdong ABLinox Sanitaryware Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Η ομάδα μας

Κίνα Guangdong ABLinox Sanitaryware Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0 

   Γενικός διευθυντής: Kate Liang

 

Κίνα Guangdong ABLinox Sanitaryware Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας